careerphoto3.jpg

Ønsker du en karriere som geologisk eller miljøteknisk rådgiver i Norge?

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med erfarne, kreative personer, som brenner for grunn- og miljøspørsmål og har et ønske om å utvikles i en global kunnskapsbedrift.

Akkurat nå ser vi etter erfarne medarbeidere til vårt kontor i Drammen.

Senior prosjektleder innen forurenset grunn  
Miljøteknisk konsulent  

Du kan sende en åpen søknad med CV til post@golder.no, så kontakter vi deg.


Om Golder Associates

Totalt er vi i dag ca. 30 ansatte i Golder i Norge og holder til i moderne lokaler i Drammen nær Brakerøya stasjon (NSB) og annen offentlig kommunikasjon (buss). Vi har i tillegg til geo-oppdrag, en etablert posisjon og stor aktivitet innenfor kartlegging og opprydding av forurenset grunn, grunnvann og sedimenter, miljøkartlegging av bygg, miljøsertifisering av virksomheter, samt Environmental Due Diligence (EDD). Vi er ledende i Norge på miljøklassifisering av bygg og områdeutvikling etter BREEAM, og vi har rammeavtaler innenfor både miljø og geofag med flere store offentlige oppdragsgivere som Statsbygg, Forsvarsbygg, Jernbaneverket, NVE og Oslo kommune. Vi er ISO-sertifisert (9001 og 14001). Golder i Norge har kvalifisert seg som Gasellebedrift i 2010, 2013 og 2014 i Buskerud. Golder Associates AS er et datterselskap i Golder Associates Corporation som er en internasjonal gruppe av konsulentfirmaer innen geo- og miljøvitenskapene, med mer enn 6500 ansatte fordelt på ulike kontorer i 37 land. Firmaets kompetanse domineres av sivilingeniører, kjemikere, geologer og biologer. Golder Associates har gjennomført oppdrag i mer enn 140 land i alle verdensdeler, og vi i Norge arbeider både nasjonalt og internasjonalt. Golder Associates Corporation er 100 % eid av de ansatte i Golder gjennom et eget holdingselskap.

Følg oss på Facebook

På Facebook møter du våre medarbeidere og hverdagen deres. Her forteller vi om spennende nyheter og prosjekter fra hele verden. Besøk oss på Facebook .


Flere tjenester på LinkedIn

På LinkedIn finner du alle tjenestene våre fra hele verden. Besøk gjerne Golder på LinkedIn for å få vite mer om hva det innebærer å jobbe i Golder i tillegg til flere ledige stillinger utenfor Norge.