pause slideshow

Avfallshåndtering

Vi har nesten 40 års omfattende erfaring i utviklingen av avfallshåndteringssystemer, fasiliteter og strategier i utviklede og oppadgående økonomier. Vi leder deg gjennom planlegging og tillatelser, gjennom design og konstruksjon til produksjon og vedlikehold, oppnår en god balanse av sosiale, økonomiske og miljømessige fordeler.

Vi leverer miljøovervåkning og i overenstemmelse med kundens ønsker, konstruksjon, inspeksjon og prosjektstyringsservice.

  • Innsamlingsservice: Systemevaluering, tilfredshetsmåling og overvåking.
  • Overføring: Tillatelse, degign og konstruksjonsledelse.
  • Avfallssystemplanlegging: Miljøpåvirkning, rådgivning, alternativ teknologirådgivning og evaluering og livssykluspåvirkning.
  • Avfallssystemdesign: bygging og tillatelse fra design til avslutning (kompostering, resirkulering, mekanisk biologisk behandling og lufting, forbrenning.
  • Gass til energi: lagring og utnyttelse, planlegging og design.
  • Bærekraftig service: Karbonavtrykksevaluering og håndtering.

Vi assisterer også våre kunder i programledelse, privatiseringshjelp, ressursevaluering, markedsanalyser, kapital og driftsutgiftsestimering, takstberegning og fusjoner og anskaffelser.

For mer informasjon, kontakt:
 Rolf Andersen (Drammenskontoret)

Karriere i Golder

Vil du føle dine interesser? Oppleve verden?
Bli en del av et globalt team som betyr noe.

Karriere i Golder   

Careers at Golder Associates
Vi er alltid intressert i å komme i kontakt med kreative og erfarne personer som brenner for jobben sin. Send CV og søknad til post@golder.no

Har du et spørsmål om denne sektoren?

Fyll ut feltene nedenfor
Takk for din forespørsel.
En representant fra Golder vil kontakte deg i løpet av kort tid.